Ποιο είναι το σχήμα φρυδιών που σου ταιριάζει? Βρες το τώρα!


2

Τα τελευταία χρόνια τα φρύδια βρίσκονται στο επίκεντρο της ομορφιάς και του μακιγιάζ. Είναι πολύ σημαντικά για την ολοκληρωμένη εικόνα του προσώπου. Ακόμα και να έχεις κάνει το απόλυτα σωστό μακιγιάζ, εάν τα φρύδια σου δεν έχουν το σωστό σχήμα πάντα κάτι θα χαλάει το σύνολο!

Λογικά έχετε αφήσει στην άκρη το τσιμπιδάκι για να δημιουργήσετε ένα πιο γεμάτο φρύδι, και τώρα που είχαν το χρόνο τους για να μεγαλώσουν, ήρθε η ώρα να βρείτε το σχήμα που θα δείχνει τέλειο στο πρόσωπό σας. Πώς ξέρεις αν χρειάζεσαι στρογγυλό φρύδι, γωνία ή ένα λίγο πιο ίσιο. Αγαπημένες μου φίλες δείτε ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας ποιο είναι το πιο κατάλληλο σχήμα.

ΟΒΑΛ ΠΡΟΣΩΠΟ: Αν το πρόσωπο σου είναι οβάλ είσαι από τις τυχερές καθώς είσαι ελεύθερη να κάνεις ότι θέλεις με το σχήμα τους, καθώς δεν κινδυνεύεις ιδιαίτερα να χαλάσεις τη συμμετρία του. Προσπάθησε απλά να μην τα βγάζεις πάρα πολύ και τα λεπτύνεις επικίνδυνα πολύ!

ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ: Aν έχεις μακρύ πρόσωπο , είναι καλό να αποφύγεις τις έντονες γωνίες γιατί θα δώσουν κι άλλο ύψος. Προσπάθησε όσο είναι δυνατόν να δώσεις ένα πιο οριζόντιο σχήμα έτσι ώστε να τραβήξεις τη προσοχή στο κέντρο του προσώπου εξισορροπώντας ταυτόχρονα το πλάτος του. Όσο πιο μακριά από τη μύτη τόσο το καλύτερο.

ΜΑΚΡΥ ΠΡΟΣΩΠΟ: Τα μακριά πρόσωπα λόγω της ιδιαιτερότητάς τους δείχνουν απόλυτα συμμετρικά με ένα πιο ίσιο φρύδι και ένα ήσυχο τόξο κάτι που βοηθάει στο να δώσει λίγο φάρδος στο πρόσωπο. Απέφυγε τα ψηλά τόξα που θα κάνουν το πρόσωπό σου να φαίνεται πολύ μεγάλο και πιο λεπτό.

ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ: Αν έχετε τετράγωνο πρόσωπο επιλέξτε ένα πιο λεπτό φρύδι με έντονο τόξο καθώς μακραίνει το πρόσωπο.

ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΚΑΡΔΙΑΣ: Αν το πρόσωπό σου έχει σχήμα καρδιάς, δημιουργήστε ένα μαλακό τόξο, καθώς ισορροπεί ένα πιο μακρύ σαγόνι. Όσον αφορά το πάχος του φρυδιού επιλέξτε ένα πιο χοντρό.

ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ: Αν το πρόσωπό σας έχει το σχήμα ενός διαμαντιού δοκιμάστε ένα τόξο με καμπύλη, κάτι που βοηθάει στο να μακρύνει το πιο φαρδύ σημείο του προσώπου σας.

Extra tip: Το βασικό που πρέπει όλες να γνωρίζουμε είναι η αρχή, η μέση και το τέλος ενός φρυδιού για να αποφύγουμε τις υπερβολές.

Πάντα τα φρύδια ξεκινούν αυστηρά στην αρχή του δακρυϊκού πόρου, την καμπύλη τους την κάνουν στο σημείο που ενώνουμε την βάση της μύτης με την κόρη του ματιού μας με μια νοητή ευθεία και το τέλος τους στο σημείο που ενώνουμε την βάση της μύτης με την εξωτερική γωνία του ματιού μας.

3

 

 

Καλή επιτυχία σε όλες!

Maria S.

© 2016 Fashion All Rights Reserved.