Οδηγός Για Να Αποφύγουμε Τις Άσκοπες Αγορές


agores
Λίγες είναι οι γυναίκες που δεν είναι επιρρεπείς στις αγορές.

Αλλά ακόμα λιγότερες είναι αυτές που μπορούν να αποφεύγουν τις άσκοπες αγορές και δεν δαπανούν κάθε τόσο μεγάλα ποσά σε ρούχα-παπούτσια που θα μείνουν με τα καρτελάκια τους στην ντουλάπα.

Εδώ λοιπόν θα βρείτε ορισμένα tips που θα σας γλιτώσουν από την κατασπατάληση χρόνου και χρήματος. Ιδού:

  • Έφτασε η στιγμή να βάλετε μια τάξη στην ντουλάπα σας! Διαχωρίστε τα ρούχα σας και όσα δεν φοράτε απομακρύνετε τα πάραυτα (ναι, ναι επιτέλους αποχωριστείτε εκείνο το μπλουζάκι από τα φοιτητικά σας χρόνια…).

 

  • Μην αγοράζετε το πρώτο πράγμα που θα σας κάνει το γνωστό ‘κλικ’. Είναι πιθανό πως στο επόμενο μαγαζί που θα μπείτε να βρείτε κάτι καλύτερο από θέμα σχεδίου ή τιμής. Οπότε προτιμήστε να κάνετε αρχικά μια έρευνα αγοράς live ή μέσω διαδικτύου συγκρίνοντας τιμή, σχέδιο και ποιότητα πριν καταλήξετε στην τελική σας επιλογή.
  • Η κολλητή μας μπορεί να είναι η σωτηρία μας στο να γλιτώσουμε αρκετά χρήματα. Οπότε μια βόλτα μαζί της στα μαγαζιά θα μας δώσει αφενός μια επιπλέον γνώμη και αφετέρου θα μας γλιτώσει από την αγορά εκεινού του παντελονιού που τονίζει τους γοφούς μας και τελικά θα μείνει για πάντα στην ντουλάπα μας.

agores1

  • Δώστε μια ευκαιρία στο ρούχο να σας δείξει αν τελικά πρέπει να το αγοράσετε ή όχι. Οπότε αφού καταλήξετε τελικά τι σας αρέσει και τι όχι, πηγαίνετε κατευθείαν στο δοκιμαστήριο. Ακόμα και ένα ρούχο που με την πρώτη ματιά δε σας ξετρέλανε, μπορεί τελικά να σας εντυπωσιάσει ή αυτό που φάνταζε ιδανικό, τελικά να μην ταιριάζει στον δικό σας σωματότυπο.

 

  • Last but not least… Μη μου πείτε ότι βγήκατε στα μαγαζιά χωρίς πρώτα να έχετε ενημερωθεί για τις τάσεις της μόδας…? Απαραίτητη λοιπόν προυπόθεση πριν διαθέσουμε κάποιο χρηματικό ποσό σε αγορές είναι να έχουμε ξεφυλλίσει κάμποσα περιοδικά και να έχουμε ‘σερφάρει’ σε fashion blogs ώστε να έχουμε ενημερωθεί αν το καρό, το πουά, το floral ή οτιδήποτε άλλο είναι στη μόδα. Πάρτε έμπνευση από τις αγαπημένες σας fashion bloggers υιοθετώντας στοιχεία του στυλ σας που ταιριάζουν στο δικό σας.

 

Καλές αγορές λοιπόν!

© 2016 Fashion All Rights Reserved.