Γρήγορο Πρωινό Μακιγιάζ Για Να Μην Αργήσεις Στη Δουλειά!


natural make up

Και κλασικά ήθελες να χουζουρέψεις λίγο παραπάνω… Ή ίσως το πάπλωμα να ήταν λίγο πιο βαρύ… Πόσες φορές λοιπόν δε σου έχει τύχει να φεύγεις σαν την τρελή από το σπίτι χωρίς να προλάβεις να βαφτείς !!!    Η λύση για να μην καθυστερήσεις είναι κλασικά το μακιγιάζ στο αυτοκίνητο ή για όσες δεν οδηγούν ταξί-μέσα μαζικής μεταφοράς!

Αυτό που θα χρειαστείς είναι:
-Ένα καλό υγρό make up

-Ένα ρουζ σε γήινη απόχρωση

-Ένα lip gloss σε αρκετά έντονη πλην όμως φυσική απόχρωση και

-Φυσικά την αγαπημένη μαύρη μάσκαρα.

-Οι κοπέλες με λιπαρή επιδερμίδα καλό θα ήταν να έχουν πάντα μαζί τους μια διάφανη πούδρα σε σκόνη για σταθεροποίηση του μακιγιάζ.

Το μόνο που πρέπει να κάνεις λοιπόν είναι να απλώσεις μια λεπτή στρώση make up με σφουγγαράκι ή πινέλο στο πρόσωπό σου (το εφέ της μάσκας δεν το αγάπησε κανείς).  Διπλό πέρασμα με μάσκαρα στις βλεφαρίδες  με έμφαση στις πάνω (εκτός αν είσαι από τις τυχερές που η φύση τις προίκισε με τεράστιες βλεφαρίδες οπότε ένα πέρασμα αρκεί) και  ένα πέρασμα lip gloss  για ζουμερά χείλη.  Για το τέλος με ένα μέτριο πινέλο ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου εφαρμόζεις το ρουζ κάτω από τα οστά στα μάγουλα με σβήσιμο προς την μύτη και voila… Γοητευτική και έτοιμη  στο πι και φι!

Extra tip για τις βλεφαρίδες

Ποτέ υπερβολική μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες γιατί δίνουν την αίσθηση θλιμμένου βλέμματος.

Extra tip για πιο έντονο βλέμμα

Ένα μολυβάκι για τα φρύδια (πάντα σε χρώμα ταιριαστό με τα μαλλιά μας και το δέρμα μας) και με ένα μόνο πέρασμα απογειώνεις και το πιο απλό μακιγιάζ. Μην ξεχνάμε πως τα φρύδια είναι ο καθρέφτης του προσώπου.

© 2016 Fashion All Rights Reserved.