Επιστροφή στη μόδα των 90’s: ποιες τάσεις να υιοθετήσετε!


1

Όπως γνωρίζουμε κάθε δεκαετία χαρακτηρίζεται από συγκεκριμένες επιρροές στη μόδα. Τη δεκαετία των 80’s για παράδειγμα χαρακτήρισαν τα φουντωτά μαλλιά, οι βάτες και οι παγιέτες. Η δεκαετία των 90’s χαρακτηρίστηκε από δερμάτινα μπουφάν, έντονα χρώματα, κάπρι παντελόνια, μπαντάνες.

Η μόδα λοιπόν των 90’s επέστρεψε δυναμικά τα δύο τελευταία χρόνια και υπάρχουν κάποιες τάσεις της που μας αρέσουν ιδιαίτερα και φυσικά τις ακολουθούμε. Ας δούμε ποιες είναι αυτές:

  • Τα ψηλόμεσα jeans: επέστρεψαν και εμείς τα υποδεχόμαστε με αγάπη και τα φοράμε συνεχώς. Μας αρέσουν πολύ αυτά με τις στάμπες αλλά και τα ξεβαμμένα. Ψάξτε λιγάκι στην ντουλάπα της μαμάς σας- όλο και κάποιο θα βρείτε ξεχασμένο! Όσο πιο παλιό φαίνεται, τόσο καλύτερα!

1

  • Shoulder-off κομμάτια: Οι ώμοι βγήκαν ξανά έξω σε tops και φορέματα δίνοντας sexy πινελιές στο look μας!

1

  • Chocker: Ήδη φοριούνται από της fashion bloggers στις street style εμφανίσεις του. Είναι βέβαια διαφοροποιημένα όσο αφορά το υλικό τους, μιας και το πλαστικό chocker των 90’s φαίνεται να έχει αντικατασταθεί από δερμάτινα,σουέτ ή μέταλλο.

1

  • Cropped top: Μας αρέσει πολύ και το ότι το συνζυάσουμε με τα ψηλόμεσα jeans ή σορτς μας αρέσει περισσότερο,καθώς δεν χρειάζεται να έχουμε κοιλιακούς για να υιοθετήσουμε αυτή την τάση!

1

  • Lingerie φόρεμα: Η Kate Moss το τίμησε τη δεκαετία του ’90 και επιστρέφει ξανά με προσθήκες δαντέλας και prints!

1

 

 

  • Τα τύπου birkenstock σανδάλια: Mας χαρίζουν άνεση και στυλ και τα προτιμάμε στις street style εμφανίσεις μας!

1

 

© 2016 Fashion All Rights Reserved.